[ Contest # 2- zaman persekolahan ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!



aku suka nak berkongsi kenangan ni dan aku join la contest ni
mana tau rezeki kan..
jom terjah gambar- gambar koleksi peribadi aku nie, ori ma!! tak ada edit mana2pun.




otai2 pengawas tingkatan 6 bersama ustaz.

cehh!! nie muka2 otai sekolah ni.. wa dulu pengganas  pengawas yang ting-tong masuk air kepala hot.. adik-adik junior memang kecut perutla bila nampak kami sebab..err, xtahan nak layan kami yang tak betul, kepala angin la gak..huhu.

nie masa p lawatan sekolah. 

ok, yang nie plak geng aku tuk buat nakal..a.k.a 'geng ponteng sekolah'. haha, stylo kan kami.




gambar ni masa last day kami bergelar otai sekolah tingkatan 6 08/09. Lawaknya, cikgu aku yang hensem dan macho kat tengah- tengah tu tak suka kami buat gaya bebas camni, dia kalau boleh nak kami nampak skema je..huhu.. puas pujuk akhirnya...terhasil lah gambar ini..lalala..


(p/s: rindu zaman sekolah......)

2 comments:

haikalblank said...

hakhak biasalah masa sekola sapa tak nakal. lagi kalau form 6, rasa paling otai dalam skola kan...hahaha

!meimei cik ayu! said...

@haikalblank
haha..btol2..sekolah itu ana yg funya..hahaha..tp sekarang insaf dh..