segmen BEN ASHAARI: cer citer yang tersirat di sebalik gambar.

Santai Bersama BEN ASHAARI




KAMI at45 terbaik!!
Bukan senang nak kumpulkan bebudak cos aku ni. Ni pun sebab nak dapat A untuk paper En.Khai kan, maka berkumpullah semua berpadu tenaga membersihkan kebun lect kami..haha, A punya pasal. Moment paling tak boleh lupa beberapa orang 'cedera parah' kerana digigit encik 'Pacat', termasuklah aku. Tak lah 'cedera' mana pun menjerit je lebih sebab tengok pacat tu dengan happy nya menyedut darah sambil menari,hahaha..
Apapun..cikgu-cikgi nie semua memang terbaik dan masuk air kepala hot dorang..hahaha!!
Terima kasih kepada En. Khai kerana memberikan markah penuh untuk tugasan ni walaupun kadang- kadang aku pikir juga tang mana kretiviti dan inovasinya tugasan kami yang ni..haha..

10 comments:

AzatLazat said...

amboi kena gigit pacat pon boleh cedera parah ye.ehehe :)

HH said...

best dapat tngkap gmbar ramai2..
jgn lupa tgk gmbar saya ek :)
http://hasfanizam.blogspot.com/2011/07/hh-ben-ashaari-dan-pokok.html

Lavender Lassie Roses said...

Singgah sini dr segmen Abg Ben.. :)

http://lassierose.blogspot.com/2011/07/segmen-ben-ashaari-kenangan-terindah.html

aq noor said...

yg tertiarap tu style...

http://aq-islam.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-nak-tengok-gambar.html

!meimei cik ayu! said...

@AzatLazat
hehe..cwdera parahla sgt kn..hahahaa!!

!meimei cik ayu! said...

@HH
bes..ni pun bkn senang nak kumplkn semua,ada gak yg trtinggal..:)ok,nice pic kat blog awk.

!meimei cik ayu! said...

@Lavender Lassie Roses
thnx awk...:)

!meimei cik ayu! said...

@aq noor
thnx..dye 2 memg over bab2 stylo mylo nie..hehe

PeRmAtA bIrU said...

dtg tengok gambar..:)

!meimei cik ayu! said...

@PeRmAtA bIrU
thnx awk..singgah la selalu ye..:)